Στο El.Bags στέλνουμε τα προϊόντα μας σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας, καθώς και σε Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία, με τον πλέον αξιόπιστο και οικονομικότερο τρόπο. Περισσότερες διεθνείς αποστολές σύντομα διαθέσιμες.


Τρόπος και χρόνος αποστολής

Η αποστολή γίνεται μέσω επιλεγμένης εταιρείας Courier και  απαιτούνται 1 - 3 εργάσιμες ημέρες για την παραλαβή των προϊόντων, ανάλογα με την περιοχή.


Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε, μπορείτε να το κάνετε εύκολα και γρήγορα.


Όροι Επιστροφής


1. Η αίτηση επιστροφής πρέπει να γίνει μέσα σε διάστημα 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.

2. Το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην αρχική του  κατάσταση. 

3. Το προϊόν πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες, το κλιπ ασφαλείας απαραβίαστο, καθώς επίσης και την αρχική του συσκευασία.


Διαδικασία Επιστροφής


  • Βήμα 1: Συμπληρώστε τη φόρμα επιστροφής προϊόντος.
  • Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε την συσκευασία μέσα στην οποία παραλάβατε το προϊόν.
  • Βήμα 3: Στείλτε το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, στη διεύθυνσή μας.


Εγγυόμαστε την επιστροφή των χρημάτων σας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Τα μόνα έξοδα που σας επιβαρύνουν είναι αυτά της αποστολής τα οποία δεν επιστρέφονται. Εάν η επιστροφή είναι απαραίτητη, λόγω δικού μας λάθους, απολογούμαστε και είναι υποχρέωσή μας να καλύψουμε το κόστος επιστροφής και αποστολής του σωστού προϊόντος.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως στην περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στο email: info@mag-concept.com.  Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά, Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00 - 18:00.